Úvod » Program > Jak jsem dvakrát neprodal firmu - Jiří Majer, Accace

Předešlé akce

Leden 2019
PO ÚT ST ČT SO NE
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
             

Jak jsem dvakrát neprodal firmu - Jiří Majer, Accace

14.01.2019 | 18:30 h

O odpovědích na velmi obvyklé otázky bude večer s jiřím Majerem.  Proč vlastně dělám, to co dělám? Jak naložit s časem, který je nám na tomto světě dán? Řešení dilematu, kdy už nechtcete čas a energii vkládat do podnikání, ale do jiných třeba společnosti prospěšných aktivit (ochrana životního prostředí, pomoc lidem v nouzi, vstup do politiky). 

"Jeden z důvodů, proč mne práce nebavila, byl pocit, že už ani ve své vlastní firmě to nemohu být svobodně já sám za sebe, ale jsem tam za roli, kterou ve firmě hraju – CEO. A tato role mne tak, jak jsem ji měl sám pro sebe zadefinovanou, nebavila. Co s tím?" 

 

Setkání s podnikatelem Jiřím Majerem lze použít jako pohled do zrcadla anebo případovou studii. 

"Potěšilo by mne, kdyby mé zkušenosti a úvahy pomohli lidem, kteří můžou být v podobné situaci a „plácat se v tom“, jako jsem se plácal já. Také bych chtěl, aby se častěji mluvilo o odpovědnosti a hrdosti českých firem a českého kapitálu (čistě, eticky a legálně vybudovaného) – čím více vlastníků a manažerů bude tuto odpovědnost vnímat a mít snahu být nejen úspěšný, ale prospěšný, tak tím lépe se tu všichni budeme mít," říká Jiří Majer. 

 

Vedle této osobní linky, může být zajímavá druhá část – jak se všechny Majerovy úvahy promítají do denního života v jeho firmě:

Přijďte se potkat s kolegou, pobavit se o podnikání a otevírat okna, která jsou třeba ještě zavřená. 

 

Dík za pozvání pana Jiřího Majera do našeho klubu patří panu Janu Roubovi. 

 

Jiří Majer i já se na vás těšíme! 

Vaše Pavlína Wolfová