Úvod » Program > Ten, kdo se nebojí změn - Dominik Tomáš Tetík

Předešlé akce

Říjen 2016
PO ÚT ST ČT SO NE
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ten, kdo se nebojí změn - Dominik Tomáš Tetík

17.10.2016 | 18:30 h

Inspiruje lidi ke změně,  zabývá se  psychologií, kineziologií, dělá a učí masáže a práci s energií těla – jako Reiki a šamanské techniky, práce se stíny a učí moudrosti našich předků a mouKaždý rok cestuje do Quatemaly za svými duchovními učiteli a šamany. Jeho vyučování a terapie jsou založeny na učení duchovního učitele Billa a místních indiánů. To, co vás naučí, není vyčteno z knih, on to zažil.

Jeho příběh je cesta, která uzkazuje, že změny není třeba se bát. Tomáš Dominik  působil několik let na manažerských pozicích v mezinárodních firmách, práce ho bavila a přinášela mu možnost kreativně vytvářet nové věci, pocit zodpovědnosti a volnosti. Chyběl mu ale pocit smyslu a nevěděl, co má udělat s častým stavem nenaplnění. Bylo mu 33, když se rozhodl věci uchopit jinak. Rozhodl se ukončit kariéru - v té chvíli ředitele mezinárodní společnosti - prodal byt a odcestoval někam, kam nejezdí lidi - do Guatemaly. Po půlročním pobytu se šamanem v Guatemale v roce 2003 a každodenní práci na sebepoznání  se Dominik začal věnovat  masážím a dalším možnostem léčby těla a psychiky. 

"Po kariéře v Evropské Cestovní pojištovně a Johnson a Johnson a po roce ve funkci obchodního a marketingového  ředitele v Ciba Vision, jsem pracoval v pozici ředitele a konzultanta v americké společnosti Ideal Standard a létal po Evropě a USA,  pak  byly další práce  v pozici  ředitele v Brussels Airlines, a v pozici obchodního ředitele Boehringer Ingelheim – slavný Geriavit. Po působení  v dalších nadnárodních společnostech je taková proměna  – myslím tím, změna práce a odhodlání začít dělat masáže –  pro většinu lidí šok, " vypráví.
A jak to bylo dál? Jak dnes dělá byznys v oblasti šamanství, kde všude jej můžete potkat a kdy ho zajisté nepotkáte?  Dozvíte se, když dorazíte do Villa Voyta! 

Těším se na vás! Pavlína Wolfová  drosti spojené s rituály. U toho je třeba nechybět ! Přijďte se seznámit s Tomášem Tetíkem!