Úvod » Program > Radim Passer

Předešlé akce

Listopad 2016
PO ÚT ST ČT SO NE
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
             

Radim Passer

14.11.2016 | 18:30 h

Návštěvu Radima Passera zprostředkoval Dušan Mlynarčík a z to mu patří můj dík.
"Tajemný miliardář," který na řadu lidí působí tak, že se asi musel zbláznit, když se ke své víře v naší atheistické kotlině veřejně hlásí a cituje z Bible, novinářům na ruku moc nejde. Aktuálně se o něm málo ví. Pro souvěrce ale, jak se zdá, bývá k zastižení. Přednáší, píše, podporuje dobré věci, má spousty obdivovatelů. 

Jeho přednášky, jichž už prý uspořádal desítky, se týkají výkladu jeho pohledu na svět skrze prizma víry. Bez zaváhání vypráví lidem svůj příběh. Sepsal několik velmi intimních zpovědí a šíří s přesvědčením svou víru. Umí prý poutavě vyprávět a nevyhýbá se žádným tématům. Lidé, kteří ho chodí poslouchat, se dozvídají o tom, proč a kdy začal hledat Ježíše, když už to vypadalo, že všechno má. Mluví o naději, těžkostech i starostech spojených s úspěchem byznysmana. O rodičovství, manželství i byznysu. 
Sepsal biblické přednášky Odhalte! a Ježíš, Zachránce světa. Znáš ho?, je také autorem několika knih.
Nedávno jsem navštívila kazatele Daniela Hottmara (byl hostem klubu)  v jeho domově ve středočeských Štětkovicích. Sousedí se svým souvěrcem a mecenášem církve Radimem Passerem, pro něj pracuje a má ho rád. Mluví o něm upřímně a krásně.

Společně jsme také měli možnost setkat se v našem klubu s jeho bratrem, komunálním politikem Zbyňkem Passerem ( hnutí Pro Prahu) . Oba bratři mají přinejmenším jedno společné - milují automobily - a to, jak veterány, tak nejmodernější stroje. Zbyněk Passer mi jednou osobně zapůjčil dokonale repasový Trabant combi a Radim Passer má, jak se obecně ví, ve své garáží Bugatti Veyron. Asi je nepůjčuje ženám. Pro ty, kteří přesně nevědí, dovoluji si poznamenat:  Bugatti Veyron zrychlí na stovku za 2,7 vteřiny, dvoustovky dosáhne už po 7,3 vteřinách. Za 16,7 vteřiny už můžete uhánět třísetkilometrovou rychlostí. Maximální rychlost je podle výrobce 407 km/h. Tolik technikálie.
PASSERINVEST GROUP je česká developerská společnost, která byla založena Radimem Passerem již v roce 1991 a od té doby získala řadu zkušeností s výstavbou rezidenčních, administrativních a komerčních budov a komplexů. Od druhé poloviny 90. let je PASSERINVEST GROUP jako investor a developer spojován převážně s BB Centrem v Praze 4. Passer je autorem a hybatelem projektu BB Centrum - jednoho z nejvýznamnějších developerských projektů ve střední a východní Evropě. BB Centrum je významný Office Park v České republice, ve kterém sídlí mimo jiné společnosti Microsoft, HP, ČEZ, Telefónica O2 a mnoho dalších... Je také zakladatelem občanského sdružení Maranatha.
Přijďte se seznámit s panem Passerem. Těším se na Vás, Dušanovi díky. Pavlína Wolfová