Úvod » Program > Radka Dohnalová, CEO ATAIRU leadership a vzdělávání

Předešlé akce

Prosinec 2021
PO ÚT ST ČT SO NE
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             

Radka Dohnalová, CEO ATAIRU leadership a vzdělávání

13.12.2021 | 18:30 h
Radka je podnikatelka, která věří, že klíčovou dovedností pro úspěšný rozvoj je schopnost se nejen učit nové dovednosti, ale také se umět vzdát těch, které ztrácejí na relevanci. Jejím posláním je rozvíjet vzdělávání a leadership v mezinárodním měřítku.

Radka je uznávanou autorkou programů na rozvoj autentického a adaptivního leadershipu, spoluautorkou programu Disruptive Leadership Inside Out zaměřeného na deltu v leadershipu v digitální éře a expertkou, která se aktivně zapojuje do odborné diskuze o budoucnosti leadershipu včetně platformy Peter Diamandis' Abundance 360 nebo TEDxEducation. Je často citována a prezentována v médiích (Forbes, Profit, Marie Claire, Czechcrunch ad.).

V roce 2020 Radka začala s tvorbou základů pro technologický ekosystém produktů pro digitální svět - ATAIRU TV a ATAIRU Lab. V rámci ATAIRU Lab zahájila spolupráci s PwC a spoluvytvořila koncept Digitální Adaptivní Organizace (DAO). Díky tomu má možnost úzce spolupracovat s firmami a lídry a vyhodnocovat jejich připravenost na DAO. To jí umožňuje získávat důležitá data a poznatky, které následně přenáší do celého konceptu Adaptivního Leadershipu.

Před založením společnosti ATAIRU Radka zastávala různé pozice v mezinárodních společnostech včetně McKinsey & Company a Světového potravinového programu OSN. Jako konzultant společnosti McKinsey Radka spoluvytvářela transformační programy v několika středoevropských společnostech a v rámci McKinsey rozvíjela firemní diverzitu, včetně studie pro bono Uvolnění plného potenciálu žen v českém byznysu. Jako součást svého programu MBA na Harvard Business School pak spolupracovala na tvorbě Autentického a integrovaného leadershipového modelu.

Radka žije s manželem a třemi dětmi střídavě v Praze a ve Špindlerově Mlýně.  Zajímá se o autismus (jeden z jejích synů má poruchu autistického spektra) a mezi její vášně patří hlavně zimní sporty všechno druhu, ale třeba i otužování v ledové vodě.