Úvod » Program > Kachnička narůžovo

Předešlé akce

Leden 2017
PO ÚT ST ČT SO NE
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Kachnička narůžovo

02.01.2017 | 18:30 h

" Kdyby mi v minulých letech někdo předpověděl, že budu vyrábět a prodávat uzená kachní prsa (a nejen ta), asi bych se dobře pobavila. Gastronomie a pohostinství mě ale vždycky byly velmi blízké, tak proč se vlastně divit. Navíc pradědeček byl vyhlášený uzenář a řezník…Tak jsem si v červnu 2014 pod Sněžkou řekla, že ze záliby, příležitostného uzení a společných gastronomických prožitků zkusím udělat práci. Takovou, která mě bude bavit. A ... stalo se!" 


To vypráví Mgr. Renata Kasalová o své životní změně. Manažerka z korporátu natáhla zástěru a začala udit, konfitovat a péct paštiky. V klubu bude vyprávět svůj příběh a uskuteční řízenou ochutnávku výrobků její manufaktury. 


Co je Renata zač? "Vystudovala jsem Management cestovního ruchu na UHK, po pobytu v Mnichově navázala Mediálními studii na UK v Praze. S bývalými kolegy jsme před několika lety založili Centrum mediálního vzdělávání. Spolupracovali jsme s univerzitami, vedli semináře, vytvářeli podklady, vzdělávali učitele, studenty, zástupce neziskového i komerčního sektoru. Stále částečně pracuji jako PR a mediální konzultantka i moderátorka odborných konferencí a tiskovek – pro české i zahraniční klienty. Jsem certifikovaná lektorka Spinning programu, teď ale mířím s Kachničkou narůžovo vysoko a daleko," říká o sobě. 


Jak taková manufatkura funguje? Jak se vybírá ta správná kachna k uzení? Jak se to celé navlékne, aby kachnička byla vážně narůžovo? 
Přijďte si to užít, nevařte, nepečte, nekonfitujte, tentokrát to někdo udělá za vás. Dejte si novoroční dárek v podobě netradiční návštěvy VBC ve Villa Voyta.


Těším se na vás! Pavlína Wolfová