Úvod » Program > Generální úklid! - Lukáš Bulín, specialista na detoxikaci lidského těla.

Předešlé akce

Leden 2017
PO ÚT ST ČT SO NE
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Generální úklid! - Lukáš Bulín, specialista na detoxikaci lidského těla.

30.01.2017 | 18:30 h

... a mně pomohl, proto jsem ho k nám pozvala, pomůže i komukoli z vás. Pobyt v terapeuticko - harmonizačním sanatoriu, které vede v Koldíně, si užívají nejen vážně nemocní, ale i unavení, lidé s poruchami příjmu potravy, s nadváhou, bez kondice ... A těm všem pomáhá, vracejí se na týdenní detoxikační a léčebné pobyty.
Lukáš je specialistou na homeopatii, tradiční čínskou medicínu a umění starých mistrů. Vše prokládá užitím nejmodernějších technologií a přístrojů, jako plazmový generátor anebo BICOM. "Hluboká a propracovaná teorie, naprosto nový pohled na člověka a fungování organismu v kombinaci s dosud nevysvětleným způsobem fungování homeopatických léků mě zcela pohltily, stejně jako detoxikační metoda dr.Jonáše, která spojuje Tradiční čínskou medicínu a moderní technologie," říká o tom, co umí a čím se zabývá. A dodává: "Po období samostudia jsem se začal systematicky vzdělávat na Prague College of Classical Homeopathy, kde jsem absolvoval Intenzivní výcvik v klasické homeopatii, později kurzy Meterie Mediky pro pokročilé a dvouletý Postgraduální kurz. Velkou zkušeností pro mě bylo studium v Řecku u profesora George Vithoulkase, nejvýznamnějšího homeopata současnosti. Absolvoval jsem Postgraduální výcvik Master Class u světově proslulé homeopatky Anny Vervacke, autorky knihy Vitální přístup. K tomu semináře mnoha zahraničních lektorů a významných homeopatů." 

A jak komentuje filosofii centra, které vede?
Schopnost léčit a uzdravovat má jen a pouze náš organismus. Doktor Gerson to nazýval “Vlastní léčivý mechanismus”. Z moderního pohledu jde vlastně o psycho-neuro-endokrino-imunitní systém, který zabezpečuje fyziologickou rovnováhu a přežití."
Přijďte se seznámit! Pavlína Wolfová