Úvod » Program > Vinařské sympózium

Předešlé akce

Květen 2018
PO ÚT ST ČT SO NE
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
             

Vinařské sympózium

24.05.2018 | 22:30 h

Romantické Alsasko nám půjde naproti od čtvrtka 24.5. do neděle 27.5. v každém směru. 
Než se začtete, do Helenina programu, prosíme, do 27.2. se přihlašte se a pošlete zálohu 4000 korun. V úterý 27.2. z organizačních důvodů definitivně uzavíráme seznam cestujících a předáváme jej dál. Zvolte si dle libosti, zda vyrazíte autem po vlastní ose, či společně autobusem - obojí je možné, sejdeme se ve Vieux Ferrette. . Helena i Alsaští vinaři se na vás těší!  


Cena sympozia 12 500 Kč zahrnuje dopravu klimatizovaným autobusem, 2x ubytování na bázi polopenze v dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím a se snídaní, turistické poplatky městským úřadům, návštěvy vinařství, průvodce a tlumočníka. Cena nezahrnuje pojištění léčebných výloh, jinou stravu než je uvedeno, vstupné a jiné poplatky spojené s degustacemi a nákupem vín. 
!!!!POZOR :  Možnost nákupu alsaských a šampaňských vín za bezkonkurenční ceny přímo u výrobců!!!
Veškeré dotazy prosím adresujte Heleně Baker, tel. +420 602 208 366 email helena@bakerwine.cz, objednávky pak Pavlíně Kozojedové, tel +420 737 217 018, email pavlina.kozojedova@visionclub.cz .
K navigaci programem - v každé červené části máte zkopírovný odkaz na dotyčné vinařství anebo podnik, který budete mít možnost navštívit. Stačí kliknout, prosím!!!!
CO SE KDY a KDE BUDE DÍT? 

ČTVRTEK – odjezd ve 23:00 z konečné stanice Metra B Praha-Zličín – náš autobus bude přistaven za stanovištěm linkových autobusů před východem z metra.
PÁTEK – V ranních hodinách příjezd do města Mylhúzy (Mulhouse), volný čas na prohlídku, nákupy či kavárnu, poté přejezd do obce Vieux Ferrette. V 10:00 návštěva tamní sýrárny věhlasného Mistra, jakým je affineur Bernard Antony . Zde se setkáme s těmi účastníky, kteří pojedou autem.  Poté pokračování směr Colmar-Ouest  a ubytování v Résidence Les Rives de la Fecht, Ingersheim.
Oběd v restauraci Le Chambard , které vládne Olivier Nasti (Michelin **) a kde ve čtvrtek a v pátek podávají výhodné polední Menu du Chef.

 


Odpoledne přejezd do romantické vinařské obce Riquewihr na návštěvu renomovaného vinařství Hugel s degustací a možností nákupu vín.
Večer návrat do hotelu a možnost večeře v hotelové restauraci Aux Berges de la Fecht.
SOBOTA – po snídani krátký přejezd do obce Beblenheim na návštěvu stejnojmenného vinařského podniku s degustací a možností nakoupit si vína za velmi příznivé ceny!!!
Oběd v městečku Ribeauvillé v jedné z jeho četných gastronomických restaurací, např. Au Relais des Ménétriers, Wistub zum Pfifferhus, l’Arbalette apod.
Poté přejezd do obce Zellenberg, kde navštívíme vinařství Jean Becker a Martine .  Představí nám osobně celý jejich sortiment vín s možností nákupu.
Večer návrat do hotelu a možnost večeře v hotelové restauraci Aux Berges de la Fecht.
NEDĚLE – po snídani a checking-out z hotelu přejezd do malebné obce Eguisheim. Návštěva vinařství Joseph Gruss s degustací a možností nákupu jejich excelentních vín. Oběd v Auberge Alsacienne tamtéž, která se specializuje na typickou alsaskou kuchyni a pokrmy jakými jsou například Beackeoffe, kohout na víně a jiné.


Baeckeoffe se tradičně peče z několika druhů masa a zeleniny v pekařově troubě..

Po obědě a na zpáteční cestě do ČR zastávka u památníku Hartmannswillerkopf s jeho muzeem a válečným hřbitovem z 1. světové války.  
Poté odjezd do Prahy – předpokládaný příjezd v pozdních večerních hodinách.
ZMĚNA PROGRAMU VY|HRAZENA !!!!
À bientôt! Pavlína Wolfová